Owner of this wonder world of magic !

My photo
coffeeholic - Everybody should believe in something. I believe I'll have another coffee. Do wonder in my wonder life (:

Making love!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 1, 2013

Dear Mac, Please be good to me (:

Ehem! Selamat Pagi!

Hari ini 1st Mac 2013, dah 3 bulan kita melangkah ke tahun baru kan. Ape improvement yang dah achieved? Erm, so far target diet progress belum lagi lah mencapai targetnya. sobs huwahhh sedehh mak uols!

Bulan 3..tsk kursus kahwin tak pergi lagi, wed prep tak buat ape2 lagi, book pun belum .haih. Gila betul aku ni, tak pelah, kita pelan-pelan kan? Slow2 buat bukan macam anak raja sesimple yang boleh (: Kehidupan selepas itu yang lebih utama. Chewah aku kemain dulu, semua nak yang macam diidamkan whatsoever. But now i knew, all that won't jamin kesenangan selepas kahwin nanti. Majlis biar sederhana janji tak membazir kan hihi yang penting jimaaaatttt untuk honeymoon huwaahaahaa :P

Arini birthday my beloved mom! Puan Meriam Ali yang ke 55 tahun ni. Semoga diberi kesihatan yang berpanjangan, dimurahkan rezeki, dilimpah kebahagiaan dunia & hakiki amin.

Tak dapat prepare pape pun untuk dia because sekarang aku outstation, ni gigih menaip haha time bekerja. Maybe nanti celebrate lain dengan family.
 

Till then,

Yaya xo!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails