Owner of this wonder world of magic !

My photo
coffeeholic - Everybody should believe in something. I believe I'll have another coffee. Do wonder in my wonder life (:

Making love!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 21, 2013

Skincare Results - Simple

Hi uols,

Previous entry aku ada cerita pasal beli produk skincare baru. Can refer here.
So whats the result babe?

Pengunaan dia memang aku hari-hari pakai. Just malam tak ikut 3 steps normal tu.
  1. Cleanse
  2. Toning
  3. Moisturizing (*malam tak apply cause nanti bangun pagi muka mandi minyak -___-")
 So far kulit adalah sangat in healthy condition! Me iz sukaa sangat. Dah tak kering mengelupas dah kalu dalam office. It just takda effect whitening jela. Nama pun nak menyihatkan kulit. Pimple ada la satu dua time nak PMS tu. Tapi yang bestnya dia tak meleret2. Then dia akan sendiri kecut or pecah sendiri. Tanpa tinggalkan scar okehh..

Suka sangat. Tapi aku notice satu la, rasa macam dah ade freckles or bintik hitam tu la. Maybe sebab faktor umur kot? tsk. Umur baru 24 tahun. Dah ber'freckles bagai tskk.

So now nak cari pulakk serum untuk kurangkan bintik2 hitam ni. Tak cantek uols muka  bintik-bintik cengini :

Cengini takpe. hiks.

Takpe.nanti kita mentelaah Watson, Sasa , pharmacist untuk cari skincare yang sesuai lagi untuk kulit iols ye :))

Ops! Lupa nak beritau supplement yg makan tu. Blackmores B + C. Iols tak makan dah. sebab perasaan sendiri rasa bila makan makin mendemok mendebab je rase iols ni tau. Tsk. Tanak2!! Nak diettt. So berhenti makan supplement ;p

Till then,

Yours truly.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails